Producten Referenties

Bekijk ons assortiment aan producten

Klik hier
Bereken uw prijs Calculator

Bereken de prijs van uw traprenovatie.

Klik hier
Contact Contact

Bezoek onze showroom of neem contact op met onze adviseurs

Klik hier

Waarom Traprenovatie?

Trappen vervangen? Niet nodig!

Is je trap aan vervanging toe en kom je op de gedachte om je trap te vervangen. Dit is niet meer nodig! tegenwoordig knappen we je trap op in 1 dag. Er is van alles mogelijk met onze traprenovaties en het doet je trap eruit zien als nieuw. Zet dat plan om je trap te vervangen maar opzij en ontdek hier wat je met traprenovatie allemaal kan doen!

Is je oude trap wel veilig?

Heb je een woning gekocht waar nog veel aan geklust moet worden, dan is het verstandig om je trap goed te controleren. Want voor je aan een oude woning wilt opknappen, moet je de veiligheid van je oude woning goed nagaan. Uiteraard controleer je de elekticiteits- en waterleidingen en andere belangrijke installaties. Maar ook je oude trap kan onveilig zijn. Verf wat los laat is niet een heel erg probleem, maar verrot of beschadigd hout wel. In hoeverre is je trap nog veilig genoeg voor het hele gezin?

Nieuwe trap installeren of oude trap renoveren?

Wil je zeker weten of je oude trap opnieuw geïnstalleerd wordt of eventueel gerenoveerd kan worden, haal er dan een specialist bij. Traprenovatie is in de meeste gevallen de oplossing om je oude trap nieuw leven in te blazen. Het levert je heel wat voordelen op:

  • Je oude trap krijgt een nieuwe look
  • Veiligheid is een garantie
  • Je trap gaat vanaf nu weer jarenlang mee
  • De trapbekleding kan een volledig nieuwe invulling krijgen
  • Je kunt spelen met de mogelijkheden van trapverlichting

Kortom, je trap hoort weer helemaal bij de rest van je interieur. Mocht je het willen is het zelfs mogelijk om je hele traphal zonder moeite een make-over te geven.

Trappen vervangen

Trappen vervangen of trappen renoveren: in beide gevallen biedt het je heel veel mogelijk om je interieur of misschien zelfs je hele woning een meerwaarde te geven. Laat je fantasie de vrije loop. je kan gaan voor modern of klasiek, in beton, hout of misschien zelfs metaal. Moet je nieuwe of gerenoveerde trap open of gesloten  zijn? Allemaal stof tot nadenken!

Inspiratie nodig? Deze mooiste trappen ter wereld laten je gegarandeerd dromen van een stijlvol interieur en uiteraard een geslaagde traprenovatie!

Informatie aanvraag


Vul hieronder uw gegevens in om GRATIS én VRIJBLIJVEND meer informatie aan te vragen.
 

Voor- en achternaam*
E-mail*
Telefoonnummer*
Ik wil informatie ontvangen over het volgende*
Eventuele vragen of opmerkingen
Bel nu naar: 033 298 58 88
Bergen op Zoom

  Traprenovatie in Bergen op Zoom, ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vindt u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in Bergen op Zoom? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteurs komen...

Lees meer
Soorten traprenovatie

ProStairs traprenovatie staat voor professionele traprenovatie, ook in de keuze van materiaal van de traprenovatie is dit erg belangrijk . Daarom geven wij de voorkeur aan onze eiken overzettreden van A-kwaliteit. Deze overzettreden om de trap te voorzien van een nieuwe look, kunnen wij in iedere...

Lees meer
Pijnacker

  Traprenovatie in Pijnacker, ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vindt u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in Pijnacker? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteurs komen graag bij...

Lees meer
Product informatie
Producten