Producten Referenties

Bekijk ons assortiment aan producten

Klik hier
Bereken uw prijs Calculator

Bereken de prijs van uw traprenovatie.

Klik hier
Contact Contact

Bezoek onze showroom of neem contact op met onze adviseurs

Klik hier

Het gepatenteerde ProStairs Profiel

 

Waar loop jij liever vanaf?

 

Wij werken met een gepatenteerde neuslijst en dat is niet voor niks. De meeste traprenovaties die wij tegenkomen bestaan uit overzettreden die uit 1 geheel bestaan. Uiteraard heeft dit een mooie uitstraling, doordat alles uit 1 stuk bestaat, maar is dit wel zo praktisch?

ProStairs traprenovatie heeft inmiddels al weer 20 jaar ervaring op het gebied van traprenovatie. En dat is niet onopgemerkt gebleven, wij zijn elke dag bezig met het ontwikkelen en testen van onze systemen. Uiteraard is dit ons werk en wij houden nou eenmaal van ons vak. Zo komen wij telkens tot nieuwe inzichten, waar nooit eerder bij stil is gestaan.

Zo krijgen wij wel eens de vraag: “Is jullie systeem ook zonder aluminium profiel te krijgen?” Een vraag met een 2 antwoorden: 

  1. Ja, wij kunnen onze systemen maken zonder profiel.
  2. Nee, wij doen dit niet. De reden hiervan is wanneer een traprenovatie wordt uitgevoerd zonder aluminium profiel zou dit erg kwetsbaar worden terwijl de voorzijde juist het meest kwetsbare stuk is van een trap. Maar niet alleen de kwaliteit van traprenovatie is belangrijk, ook uw veiligheid. Wanneer er met kunststof (HPL of PVC) gewerkt wordt, bestaan de treden uit dezelfde kleur, in tegenstelling tot eiken waarbij onderling kleurverschil in treden is toegestaan. Wanneer u van boven naar beneden kijkt, zou de trap een gat worden waarbij de diepte nog moeilijk te zien is.

Voor nog meer veiligheid bieden wij onze systemen ook aan met nog een extra antislipstrip en deze is bij ons zelfs in Glow-In-The-Dark te verkrijgen. Wilt u meer informatie over een sterke maar ook veilige trap, onze adviseurs kunnen u hier uitgebreid over informeren.

Informatie aanvraag


Vul hieronder uw gegevens in om GRATIS én VRIJBLIJVEND meer informatie aan te vragen.
 

Voor- en achternaam*
E-mail*
Telefoonnummer*
Ik wil informatie ontvangen over het volgende*
Eventuele vragen of opmerkingen
Bel nu naar: 033 298 58 88
Landerd

  Traprenovatie in Laarbeek, ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vindt u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in Laarbeek? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteurs komen graag bij u...

Lees meer
Amsterdam

Traprenovatie in Amsterdam, ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vind u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in Amsterdam? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteurs komen graag bij u thuis...

Lees meer
Rotterdam

  Traprenovatie in Rotterdam, ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vindt u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in Rotterdam? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteurs komen graag bij...

Lees meer
Product informatie
Producten