Producten Referenties

Bekijk ons assortiment aan producten

Klik hier
Bereken uw prijs Calculator

Bereken de prijs van uw traprenovatie.

Klik hier
Contact Contact

Bezoek onze show- room of neem contact op met onze adviseurs

Klik hier

Professionele, betaalbare traprenovatie

ProStairs® is dé specialist in hoogwaardige traprenovatie. Wij maken van uw versleten, beschadigde of nieuwbouwtrap een pronkstuk in uw woning. Hak- of breekwerk is daarbij niet nodig. We bekleden uw trap met kwalitatief hoogwaardige overzettreden, waardoor uw trap een nieuwe, luxueuze uitstraling krijgt. Betaalbaar, want alles is eigen fabricaat.

Hygiënisch en hoogwaardig product

Trappen zijn vaak gemaakt van een zachtere houtsoort en verslijten daardoor snel. Wij pakken de trap als het ware in, ook de stootborden en de onderkant bekleden wij. Hiervoor gebruiken wij eikenhout van A-kwaliteit. Niemand hoeft te zien dat de trap bekleed is en het is mogelijk voor zowel open, als dichte trappen. Een gerenoveerde trap van ProStairs® is onderhoudsvriendelijk en hygiënischer dan tapijt. U krijgt een hoogwaardig product waar u lang plezier van heeft.

Slijtvast en veilig aluminiumprofiel

De trap krijgt een uniek aluminiumprofiel, dat wij op basis van onze jarenlange ervaring zelf hebben ontwikkeld. Door de unieke constructie voorkomt het slijtage van uw trap. Ook maakt het profiel uw trap veiliger, want het zorgt voor een chique contrast tussen de traptreden. Met de optionele, ingelegde antislipstrip maakt u uw trap nog veiliger. Aanvullend kunt u kiezen uit onze verschillende trapleuningen en sfeervolle, ingebouwde LED-verlichting. 

Onze service

Wij staan voor kwaliteit. We bouwen de trappen zelf, in onze eigen fabriek. Uw trap wordt ingemeten en gemonteerd door de vakmensen van onze eigen montageafdeling. Zij weten wat traprenovatie inhoudt. Tot slot kunt u bouwen op onze servicedienst. Onze servicemonteur staat altijd voor u klaar.

Showroom en informatie

Kies uit bekleding van HPL, PVC of hout, plus een scala aan kleuren en afwerkingen. In de showroom ziet u het materiaal in het echt. U bent van harte welkom! Wilt u meer weten? Laat ons vrijblijvend bij uw thuis komen. U krijgt volledige uitleg en kunt de complete stalenset in uw eigen omgeving zien. Wij meten dan meteen in voor een goede offerte. U hoeft alleen maar vrijblijvend uw wensen via dit formulier te door te geven. Dan nemen wij contact met u op.

informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in om Gratis en vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Graag wil ik meer informatie ontvangen voor het volgende*
Vragen/opmerkingen
Bel nu naar: 033 298 58 88
Blaricum

Traprenovatie in Blaricum, ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vind u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in Blaricum? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteurs komen graag bij u thuis....

Lees meer
Rhenen

Traprenovatie in Rhenen, ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vind u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in of in de buurt van Rhenen? Dan bent u bij ProStairs aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteurs komen graag bij u thuis....

Lees meer
Aalburg

  Traprenovatie in Aalburg, ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vindt u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in Aalburg? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteurs komen graag bij u t...

Lees meer
Product informatie
Producten