Producten Referenties

Bekijk ons assortiment aan producten

Klik hier
Bereken uw prijs Calculator

Bereken de prijs van uw traprenovatie.

Klik hier
Contact Contact

Bezoek onze showroom of neem contact op met onze adviseurs

Klik hier

FAQ - Veel Gestelde Vragen over Traprenovatie

Als u geïnteresseerd bent in een traprenovatie wilt u natuurlijk alles weten over de mogelijkheden, toepassingen en de werkwijze van ProStairs. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet en beantwoord. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Welke trappen komen voor renovatie in aanmerking?

ProStairs renoveert vrijwel elke trap, ongeacht de vorm of het materiaal. Of het nu gaat om open of dichte trappen, betonnen, houten, of natuurstenen trappen. Zelfs stalen spiltrappen kunnen wij voorzien van nieuwe treden!

 

Wat is de basis waarop de nieuwe delen worden aangebracht?

Trappen moeten zijn ontdaan van vloerbedekking en losse delen, zodat een kale trap ontstaat. Hierop worden de nieuwe delen aangebracht. Harde lijmresten kunt u echter gewoon laten zitten.

 

Wat is het werkgebied van ProStairs?

ProStairs renoveert trappen door heel Nederland. Van Maastricht tot den Helder. Onze adviseurs rijden het hele land door en komen graag voor een kopje koffie bij u thuis. U kunt altijd rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies, waar u ook woont.

 

Kunnen zijkanten, overloop of bordes worden meegenomen?

Zowel zijkanten, overloop als bordes kunnen in de traprenovatie worden meegenomen. Materialen en kleuren samenstellen voor een mooi geheel. U heeft de keuze uit diverse mogelijkheden.

 

Wordt er ter plaatse geadviseerd?

ProStairs komt bij u aan huis om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van advies op maat. Tevens is het mogelijk onze showroom te bezoeken ook hier kunnen wij een advies op maat geven door onze uitgebreide collectie kunnen wij bijna iedere trap laten zien.

 

Is er een mogelijkheid voor uitgesteld betalen?

ProStairs traprenovatie biedt diverse financierings mogelijkheden aan. Onze adviseur kan u hiermee verder helpen.

 

Veroorzaakt een houten trap geluidsoverlast?

Het resultaat van een traprenovatie door ProStairs is zodanig, dat het lopen op de trap absoluut geen geluidsoverlast teweeg brengt. Hiervoor gebruiken we een speciaal soort lijm met een geluidsabsorberende werking.

 

Wat kost een traprenovatie?

Om een prijs te bepalen zijn wij afhankelijk van de aard en de toestand van uw trap. De bouw, de breedte en de diepte van uw trap zijn van groot belang om een prijs te berekenen. Voorafgaand aan elke traprenovatie komt een adviseur van ProStairs aan huis om de situatie te bekijken. Onze adviseur neemt alle stalen en kleurdesigns mee zodat hij dan samen met u en uw mogelijke partner kan bekijken wat uw wensen zijn, en welke kleur, modellen en mogelijkheden het beste bij uw trap en interieur passen. Tevens bekijkt onze adviseur hoeveel werk wij aan uw trap hebben. Dit is belangrijk, want de kleur, het model en de staat van uw trap zijn prijsbepalend. Zodra onze adviseur uw trap heeft opgemeten rekent hij tot op de cent nauwkeurig voor u uit wat uw traprenovatie gaat kosten, en dan bepaalt u hoe het verder gaat.

Informatie aanvraag


Vul hieronder uw gegevens in om GRATIS én VRIJBLIJVEND meer informatie aan te vragen.
 

Voor- en achternaam*
E-mail*
Telefoonnummer*
Ik wil informatie ontvangen over het volgende*
Eventuele vragen of opmerkingen
Bel nu naar: 033 298 58 88
Edam

Traprenovatie in Edam, ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vind u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in Edam? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteurs komen graag bij u thuis. Zij bekl...

Lees meer
Veldhoven

  Traprenovatie in Veldhoven, ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vindt u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in Veldhoven? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteurs komen graag bij...

Lees meer
Neder-Betuwe

Traprenovatie in Neder-Betuwe, ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vindt u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in of in de buurt van Neder-Betuwe? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteu...

Lees meer
Product informatie
Producten