Producten Referenties

Bekijk ons assortiment aan producten

Klik hier
Bereken uw prijs Calculator

Bereken de prijs van uw traprenovatie.

Klik hier
Contact Contact

Bezoek onze showroom of neem contact op met onze adviseurs

Klik hier

Traprenovatie Bunnik, ProStairs al 20 jaar dé specialist

Wilt u een nieuwe uitstraling voor uw houten betonnen of stalen trap? Dan bent u bij ProStairs in Bunnik aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en de beste opleiding op het gebied van traprenovatie en trapbekleding. Een traprenovatie is doorgaans binnen één dag klaar en is de beste investering voor de lange termijn. Daarnaast is het een meerwaarde voor uw woning. Voor iedere trap is er een juiste oplossing. Vraag hiernaast gratis meer informatie aan voor uw traprenovatie bij ons filiaal in Bunnik.

Uniek aanbod voor uw traprenovatie

Wij staan, samen met onze vakmannen, garant voor een professionele traprenovatie van uw trap Bunnik. Omdat elke traprenovatie uniek is, adviseren wij u eerst graag over de vele mogelijkheden. Wij bieden u een groot assortiment aan mogelijkheden +300 kleuren en zijn al jaren dé specialist in houten betonnen en stalen traprenovaties in Bunnik en omgeving.

Vakmanschap en kwaliteit

Al jarenlang zijn wij de specialist in het plaatsen van alle soorten trappen en uitvoeren van traprenovaties. Vraag gerust een gratis offerte aan.

Gratis offerte voor traprenovatie

Vraag vandaag nog vrijblijvend en kosteloos een offerte aan voor uw traprenovatie in Bunnik. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk laten wij u zien wat mogelijk is. Voor ieder budget is er een passende oplossing. Met de expertise en vakmanschap van prostairs is uw trap binnen de kortste keren weer als nieuw. Interesse? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons filiaal in Bunnik op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Oplevering in één dag
  • Werkzaam in heel Nederland en België
  • Eigen montagedienst
  • Alles uit eigen productie
  • Showroom
  • Grootste collectie

Wij komen ook in alle andere gemeenten in de provincie Utrecht zoals: AmersfoortBaarnBunnikBunschotenDe BiltDe Ronde VenenEemnesHoutenIJsselsteinLeusdenLopikMontfoortNieuwegeinOudewaterRenswoudeRhenenSoestStichtse VechtUtrechtUtrechtse HeuvelrugVeenendaalVianenWijk bij DuurstedeWoerdenWoudenberg en Zeist.

Informatie aanvraag


Vul hieronder uw gegevens in om GRATIS én VRIJBLIJVEND meer informatie aan te vragen.
 

Voor- en achternaam*
E-mail*
Telefoonnummer*
Ik wil informatie ontvangen over het volgende*
Eventuele vragen of opmerkingen
Bel nu naar: 033 298 58 88
Gorinchem

  Traprenovatie in Gorinchem, ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vindt u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in of in de buurt van Gorinchem? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monte...

Lees meer
Zwijndrecht

  Traprenovatie in Zwijndrecht ProStairs al 20 jaar dé specialist Bent u die oude versleten trap zat, of vindt u die nieuwbouwtrap saai? En woont u in Zwijndrecht? Dan bent u bij ProStairs traprenovatie aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige traprenovatie monteurs komen graag...

Lees meer
Werkgebied Zuid Holland

Traprenovatie Rotterdam ProStairs® Rotterdam – dé innovator in traprenovatie ProStairs® uit Rotterdam is dé specialist in innovatieve traprenovatie. Wij maken van uw versleten, beschadigde of nieuwbouwtrap een pronkstuk in uw woning. Hak- of breekwerk is  daarbij niet nodig. We bek...

Lees meer
Product informatie
Producten